Selasa, 5 November 2013

RADIGLOW

 

RAHSIA KECANTIKAN ARTIS MALAYSIA TERBONGKAR!!!
 Uols, nak kulit flawless, cerah, cantik dan gebu mcm pelakon terkenal emeldarosemila? Beliau pun pengguna Produk TERBAIK RADIGLOW untuk kecantikan kulit.
Si cantik manis Pelakon Yana Samsudin .. ”Pelakon Filem Wanita Popular” tu pun pengguna RADIGLOW ya.. Beliau kini lebih cergas dan bertenaga utk ke lokasi shooting dan sambil maintain kulit yang gebu, cerah dan awet muda.
Pelakon kacak Shah Iskandar Mahfuz yg tengah HOT berlakon dalam Slot Akasia TV3 ”TEDUHAN KASIH” pun makan Radiglow utk cergas dan bertenaga setiap hari. Radiglow sangat membantu beliau yg sentiasa sibuk di lokasi pengambaran dari pagi hingga ke malam. Kesimpulannya RADIGLOW memang bagus utk wanita mahupun lelaki ya. JOM BERADIGLOW uols!
 HARGA PASARAN 1 KOTAK (2 botol): RM 150 
012-5790247
www.kedaimamasiti.com
KENAPA PILIH RADIGLOW SEBAGAI MAKANAN TAMBAHAN ANDA??

● Jawapannya kerana RADIGLOW merupakan Produk Pertama yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 produk.● Kandungan RADIGLOW terdiri daripada RAMUAN PREMIUM yang terpilih dari sumber-sumber berikut seperti ASTAXANTHIN L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen, Vitamin C dan juga Blackcurrant Extract.● Didatangi dalam bentuk bungkusan kotak yang Eksklusif mengandungi 2 botol RADIGLOW yang mudah untuk ditempatkan di rumah dan juga di bawa kemana sahaja seperti di dalam handbag bagi kaum wanita ● Cara penggunaan yang sangat mudah. Berbentuk Tablet yang boleh dikunyah atau terus ditelan dengan rasa enak Blackcurrant/ Beri. Hanya perlukan 2 tablet Radiglow setiap pagi dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari.


KEBAIKAN RADIGLOW TABLET
*Kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.

*Mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.

*Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan lain-lain.

*Terbaik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.

*Antioksidan semulajadi. 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E.

*Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih Atas Ulasan Anda.

SILA HUBUNGI SAYA

ORDER FORM

Name:
Email Address:
No.Telefon
Jenis Produk
Alamat

This online form was provided by Freedback.

Pengikut