Ahad, 9 Disember 2012

SLIMIX SLIMMING SOFT GEL

SLIMIX SLIMMING SOFTGEL
RM 70
TERMASUK POS

Products terbaru daripada MGL HK yang tiada sibutramine berkesan untuk menurunkan berat badan 5 hingga 10 kilo sebulan.... yang paling penting sesuai diambil untuk semua golongan termasuk yang ada masalah seperti tekanan darah tinggi atau rendah serta sesuai yang juga untuk yang ada diabetes.
PENURUNAN BERAT BADN 10KG SEBULAN
Cepat call/sms: Mama Siti 012-5790247
www.kedaimamasiti.com
PLEASE LIKE : https://www.facebook.com/pages/Ratu-Cantik/312525942147240?ref=hl

FIGURE UP KAPSUL


FIGURE UP




BERITA BAIK UTK ALL YG PERNAH CONSUME FIGURE UP SEBELUM NI..
NOW FIGURE UP KEMBALI SEMULA DLM BTK KAPSUL SUPAYA CONSUMER LBH MUDAH UTK AMALKAN PENGAMBILAN FIGURE UP PD BILA2 MASA DAN DI MANA2 SHJ. KPD U ALL YG PERNAH MENCUBA SDR FIGURE UP N PRNH KURUS BERSAMA FIGURE UP BLH LE KEMBALI CONSUME YE...

BEST PRICE GIVEN
1 BOTOL - RM40
3 BOTOL - RM100
100 BOTOL - termurah di pasaran

SITI 012-5790247

Khamis, 29 November 2012

PROMOSI AWAL TAHUN 2013


Salam,

Jom semua pakat-pakat beli barang di KEDAI MAMA SITI.....
Ada harga runtuh awal tahun ni....
Cepat call/sms: Mama Siti 012-5790247
www.figureup75.blogspot.com

Sabtu, 24 November 2012

PROMOSI......DISKAUN.....MURAH

TAWARAN HEBAT BULAN INI DI 
KEDAI MAMA SITI........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CEPAT ORDER.............
CALL/SMS : SITI  012-5790247
Vitamin C Felinna 
Sekotak RM60
2 Kotak RM100
SLIMIX SLIMMING SOFTGEL
SEBOTOL RM70
2 BOTOL RM120
FIGURE UP KAPSUL
SEBOTOL RM40
2 BOTOL RM70
3 BOTOL RM100
LOTION FELINNA RM50
VITAMIN C ORGANIC 1000mg RM50
THANYAPORN SEBOTOL RM50
2 BOTOL RM90
ACAI BERRY ABC ORIGINAL
SEBOTOL RM40
3 BOTOL RM100
MEIZITANG STRONG VERSION
SEBOTOL RM40
3 BOTOL RM100
KRIM PEMUTIH KETIAK DR.SASAKI
RM30
SUPRACOLOR KROYLAN
SATU RM25
2-RM40
EMILAY WHITENING CLEAR SPOT
SEBOTOL RM40
3 BOTOL RM100
PIL HORMON PERFECT LADY
SEBOTOL RM160
2 BOTOL RM300
Pek Percubaan 30 Biji RM50
BAJU SLIMMING ZIRANA 5 IN 1
SATU SET RM70
2 SET RM130
BAJU SLIMMING ZIRANA MEN
SATU SET RM 100
2 SET RM 180
BEAUTSKIN
SEKOTAK RM240
2KOTAK RM470
PEMUTIH GIGI WHITE LIGHT
SATU SET RM30
2 SET RM40
KOPI PANGGUNG
SEKOTAK (20 SACHET)
RM85
KOPI BRO ALI
SATU PEK RM100
2 PEK RM190





Rabu, 7 November 2012

SUPRACOLOR KRYOLAN

RM 20 TERMASUK POS
SITI  012-5790247
BELIAN 10 PCS HANYA RM130 TERMASUK POS

SUPRACOLOR KRYOLAN BY GERMANY mmg terbaekk..
Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini….Hasilnya malatoppss...
~ Long Lasting,halus,ringan dan xmelekit
~ Dapatkan segera kerana stok terhad
~ Kryolan Supra Color telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless..

LOTION FELINNA

RM50 TERMASUK POS
SITI 012-5790247





FELINNA INCHLOSS..
MAHU LEBIH LANGSING??
MAHU MENGHILANGKAN LEMAK2 DEGIL DIBAHAGIAN PERUT, LENGAN, DAN LAIN2?? HASILNYA MEMANG MEMUASKAN...

Inch Loss Losyen

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas dan tidak berbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja.


2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana-mana bahagian kita tidak puas hati.

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik.Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya tiada sebarang chemical. ( KECUALI BAHAGIAN PERUT )

4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yang kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pun boleh mencuba. Pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30 JUZUK AL-QURAN di Mahad Tahfiz Bukit Mertajam Penang... Semoga lebih dirahmati. (TIDAK BOLEH DILANGKAH YA)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti tidak nampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN.



kenapa semua harus memilih inchloss? :

1) Ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak wangi jek)

2) Iannya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... Hehe

3) Inchloss rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tap

ak kaki pon membantu! Dah berkali2 owner reject masa nak buat produk and try last2 mmg ambik yang dipasarkan now sebab sgt puas hati den :)

4)Produk kami dipasarkan with syarikat glamer femes lagi tu yg mmg pakar buat herb- by Miracle herbs.

6)Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati asalkan bukan muka lah.. Tapi jgn risau bila lemak di badan terbakar so kita nya body tu akn auto peluh2 so nnt muka pon kurus sendiri lah..

Ok masih byk kelebihan inchloss..jadi nantikan!

PRODUK WAJIB ADA bagi wanita atau lelaki yang dah gemuk atau kurus yg ada lebih2 isi xbest di luar sana... Perlu ada dalam handbag masing2 tiap hari ye...

RM50
FREE POSTAGE 
SELAMAT MENCUBA…

JANGAN MALU, JANGAN SEGAN UNTUK MENCUBA..HUBUNGI SAYA SEGERA.  
012-5790247 (SITI)


TESTIMONI
1. Inchloss terbukti hebat! Sapuan kali pertama sahaja..lihat hasilnya... 
"Slm..kak fell..ninie nie..waanna share with u,,my mum baru lpas operation perot coz doktor ckp ada ktumbuhan..perot my mum besar mcm org mngandung tp x mngandung pn n dia susah nk buang air besar..smlm I suh dia try Inchloss,,pagi nie dia kata dia buang air besar lancar n selulit dekat peha dia dh xda..peha dia dh gelebeh,,klu x padat ngan lemak..:)Tq utk new product yg 1 
mlm sapu je dh boleh bg kesan yg best.."

Ahad, 30 September 2012

EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS SOFT GEL


Emilay Whitening Clear Spots Soft Gel

Emilay Whitening Clear Spots Soft Gel
Harga : RM 35
3 BOTOL RM100
 termasuk pos
             012-5790247
www.kedaimamasiti.com
Salah 1 musuh perempuan adalah kulit wajah yg tidak merata, timbulnya noda2 hitam, bintik – bintik hitam / fLek. Hal ini terjadi seiring dengan perubahan / kondisi warna kulit wajah. Ini kerana warna kulit wajah sangat bergantung pada pigmen di bawah kulit yg disebut melanin
Dengan rutinitas harian yg intensif menggunakan rangkaian perawatan yg sesuai dengan kondisi kulit wajah, anda kini tidak hanya akan memiliki penampilan kulit wajah yang memukau tapi jg memprovokasi rasa PD kalian. Hanya 2 minggu,anda akan merasakan sendiri perubahan yg terjadi pada kulit wajah dan seluruh tubuh.
Emilay Whitening merupakan suplemen pemutih kulit  baru bagi anda yang memiliki masalah kulit kasar dan kusam. Dengan Emilay Whitening Softgel kulit akan kelihatan lebih putih, mulus, cerah dan cantik sehingga anda dapat tampil dengan keyakinan diri yang tinggi.
Jangan takut dengan efek samping atau bahaya dari Emilay Whitening Softgel kerana di jamin memiliki Komposisi 100% semulajadi dan ekstrak tumbuhan . Diantaranya :
1) GRAPE SEED / ANGGUR
2) ALOE VERA
3) PEARL/ MUTIARA
4) RUMPUT LAUT
Manfaat yang pasti didapati setelah menggunakan Emilay Whitening Softgel :
- Memutihkan
- Mengencangkan kulit
- Mengurangi jerawat
- Memudarkan bekas jerawat
- Menghilangkan bintik dikulit (taucho)
- Kulit terasa lembut dan kenyal
- Mencegah penuaan
- Mencantik kulit (lebih segar dan sehat)
- Menyah toksin
- Memudarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
- Tiada pengelupasan
- Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh
Testimonial :
Testimoni Emilay
HASIL Optima biasanya 2-3 Bulan untuk Putih ( Bergantung tingkat putih yang diingini
Wanita Hamil & ada ganguan Ginjal Hati Lever : tidak dibenarkan.


PEMUTIH GIGI WHITE LIGHT


PEMUTIH GIGI PALING BERKESAN
WHITELIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM
KESAN SEAWAL 10MINIT !
LEBIH JELAS SELEPAS SEMINGGU !

*DITANGGUNG HALAL
*DISYORKAN OLEH DR. HARVEY SILVERMAN
*TERBUKTI SECARA KLINIKAL
*DUTA PRODUK: SHANDI FINNESSEY (MISS USA 2004)
*KESAN SAMPINGAN: GIGI MENJADI NGILU.

PERHATIAN:
HANYA SEBAHAGIAN ORANG AKAN MENGALAMI KESAN SAMPINGAN,BUKAN SEMUA ORANG.KESAN SAMPINGAN HANYA SEMENTARA IAITU SELAMA 2-3 HARI & IA ADALAH NORMAL.

AWAS:
*IBU MENGANDUNG ATAU MENYUSU ANAK TAK DIGALAKKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI.

KESAN SEBELUM DAN SELEPAS PEMAKAIAN WHITELIGHT

SATU SET RM35
2 SET RM60
HARGA TERMASUK POS
HUBUNGI : 
SITI : 012-5790247


PIL HORMON PERFECT LADY

KAPSUL HORMON UNTUK WANITA & NYAH(PONDAN) SAHAJA..~
AMARAN!! = TIDAK SESUAI UNTUK LELAKI SEJATI & IBU MENGANDUNG!!!!
~memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
~menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
~menghilangkan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,misai dan bulu tangan
~kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara
~menghilangkan bau badan dan bau peluh
~wanita yang mengamalkan kapsul hormon ini tidak akan terkena kanser rahim dan kanser breast
~mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
~Menghaluskan kulit wajah dan badan
~menaikkan punggung yang jatuh dan leper
~memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
~boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
~WANITA HAMIL DILARANG MAKAN!!
~mencantikkan kuku,rambut,kulit dan segala aset wanita
~1KAPSUL HORMON INI LENGKAP UNTUK SEMUA MASALAH WANITA
~harga yang murah berganda-ganda dari kedai jamu@farmasi
~herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan
~~MEREKA YANG MENGAMALKAN KAPSUL HORMON DILARANG MINUM AIR KELAPA KECUALI WANITA YANG BELUM MELAHIRKAN ANAK@ANAK DARA) BOLEH MINUM

Jumaat, 13 Julai 2012

MEIZITANG STRONG VERSION

READY STOCK ANYTIME
sms : 012-5790247 (Siti)
www.kedaimamasiti.com
Harga Terkini:  
SEBOTOL RM35.00
3 BOTOL RM100

DAPATKAN YG ORIGINAL DARI SAYA
Sila add saya di FB : http://www.facebook.com/kedai.rakyat.5

Rabu, 27 Jun 2012

ACAI BERRY ABC

ACAI BERRY ABC Kapsul gel lembut Impian jadi kenyataan!!! Hilangkan 5-15kg dalam masa sebulan!!! 

sms : 012-5790247 (Siti)
www.mykedaimamasiti.com
Harga Terkini: 
SEBOTOL RM40.00
3 BOTOL RM100

Sila add saya di FB: http://www.facebook.com/kedai.rakyat.5
@ daftar di website
www.kedaimamasiti.com

Manfaat acai berry, membuang lemak degil berlebihan di dalam badan. membantu mengurangkan kedut penuaan,mencantikan kulit dan awet muda. Bahan bahan yang unik di proses menggunakan teknologi moden. Mengandungi 100% Acai berry yang telah dikeringkan dan di proses menggunakan teknologi moden,dan telah digabungkan dengan herba2 cina istimewa yang terpilih. 

Manafaat acai berry terbukti. berkesan melansingkan badan dan membaiki kesihatan seseorang. Apa itu Acai Berry? Acai Berry adalah sejenis buah-buahan yang bulat dan berwarna ungu. Dan buah acai berry telah di uji kebaikan dan keberkesanaannya. Penyelidikan Menunjukkan dan terbukti telah menunjukkan aktiviti antioksidan dan faedahnya. buah acai berry boleh membantu menghalang penyakit-penyakit yang disebabkan oleh tekanan seperti penyakit jantung dan kanser. .

Acai berry juga mengandungi bahan-bahan yang dipangil antosianin dan flavonoid Antosianin bertanggungjawab untuk corak warna merah, ungu, dan biru didalam buah-buahan yang banyak,sayur-sayuran, dan bunga. Makanan yang paling kaya dengan antosianin seperti beri biru, anggur merah, wain merah. Flavonoids adalah antioksida yang membantu mempertahankan badan terhadap tekanan hidup mereka. Mereka juga memainkan peranan dalam sistem perlindungan sel badan. juga memainkan peranan dalam sistem perlindungan sel badan. radikal adalah hasil sampingan berbahaya yang dihasilkan oleh tubuh. Manfaat Beberapa manafaat setelah anda mencuba acai berry
*Tenaga meningkat

*Penghadaman lebih baik 

*Tidur bertambah baik 

*Kesihatan Mental Dipertingkatkan

*Sistem Imun Yang

*Kulit lebih sihat dan cantik 

*Awet muda 

*Detoksifikasi yang lebih baik 

*berat badan yang seimbang 


Bahan-bahan 500mg x30 gel lembut 
Penggunaan & Dos Sehari 
1 kapsul sehari 
HARGA:
SEBOTOL RM40
HARGA TERMASUK POSLAJU
HUBUNGI : SITI 012-5790247
www.mykedaimamasiti.com

Sabtu, 16 Jun 2012

FIT UP (NEW FORMULA)


Harga runcit - RM68/10 sachet (10 hari) 
1 kotak - RM50.00 
3 kotak - rm140.00

UTK KESAN MAKSIMUM, AMBIL FIT UP 2 PKET SEHARI LEPAS SARAPAN, DAN 1/2 JAM SEBELUM DINNER


PAKEJ MURAH/PENGEDAR:-
STOKIS
  • Diskaun 50% bagi belian 50 kotak = RM1700 (SM) / RM1800 (SS)
  • Percuma 5 kotak (Boleh pilih FU or SF or CC)
  • 1 keping Bunting (18cm x 24cm) + Flyers
  • Nama dalam iklan akhbar dan Web Company
  • Penghantaran produk PERCUMA

AGEN
  • Diskaun 35% bagi belian 24 kotak = RM1060.80 (SM) / RM1123.20 (SS)
  • Flyers
  • Nama dalam iklan akhbar dan Website Company
  • Penghantaran produk PERCUMA
(BOLEH CAMPUR ORDER DGN STAYFIT & CHANTIQUE)


PENGKELASAN PRODUK MAKANAN : KKM - 163/S/25 jld. 119
Fit-Up – Roselle D’tox Shape-Up Drink adalah produk yang berbentuk jus minuman campuran ekstrak Roselle, Pueraria Mirifica dan Aloe Vera yang berupaya membantu anda menyelesaikan masalah lemak berlebihan dan perut buncit.

Fit-Up merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu efektif di dalam mengatasi
 masalah kegemukan. 

Fit-Up adalah 100% selamat dan semulajadi. Dirumus dengan teliti mengikut Amalan Pengilang Baik (GMP) dan Halal. Hanya perlu lebihkan minum air putih. 

Fit-Up formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan
 kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga yang mana merupakan 5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan.


New Testimoni














Cara pengambilan FIT UP:-
- minum FU lepas sarapan. Lepas sarapan terus minum FU, tak perlu tunggu setengah jam atau minit. Utk kesan maksimum tambah 1 peket lg 1/2 jam sebelum dinner
- jangan amik FU perut 0
- bancuh FU dgn air biasa.
- tak perlu shake, kacau je ngan sudu, bancuh ngan 150 ml air
- jangan bancuh FU dgn air suam2 panas or air panas
- period kena stop jap FU (hormon tak stabil melambatkan proses penurunan kg)
- air 0 minum 3-4 liter sehari
- Menu makan jgn skip walaupun kenyang. Mesti amik gak walau sikit utk pastikan metabolisme kita stable dan tak down. Dan nak elak dr masuk angin etc
- Kurangkan nasi/karbohidrat & lemak

SILA HUBUNGI SAYA

ORDER FORM

Name:
Email Address:
No.Telefon
Jenis Produk
Alamat

This online form was provided by Freedback.

Pengikut