Ahad, 13 Mac 2011

BAJU SLIMMING ZIRANA 5 DLM 1

BAJU SLIMMING ZIRANA 5 DALAM 1
  RM70.00
(Termasuk Kos Pos Laju) 

Kenapa Perlu Langsing danTurunkan Berat Badan Dengan Baju Langsing Zirana


Sebab #1   
            Baju langsing Zirana ini dilengkapi dengan sinar infra merah jauh. Sinar infra merah jauh ini boleh melancarkan peredaran darah sekaligus boleh melangsing dan menurunkan berat badan.
Sebab #2
      Harga yang murah dan berpatutan.
Sebab #3
       Sesuai untuk semua golongan.
Sebab #4
   Baju langsing Zirana ini fleksibel dipakai.  
Sebab #5
     Baju langsing Zirana ini sangat selesa dipakai.
Sebab #6
       Baju langsing Zirana ini juga dilengkapi dengan anti bakteria dan anti kuman.
Sebab #7
      Warna baju langsing ini juga tahan lasak.
Sebab #8
       Baju langsing Zirana ini sungguh mudah dibersihkan.
Sebab #9
       Baju langsing Zirana ini juga mempunyai rintangan terhadap sinar UV.CIRI-CIRI
Set baju langsing Zirana ini datang dengan 5 helaian asas.
1)    Singlet
2)    Panties
3)    Long Girdle
4)    Hand Girdle
5)    Foot Girdle
Set baju langsing Zirana ini dijual dalam warna hitam dan warna skin. Ia dijual dalam FREE size. Walau bagaimanapun, kami menyarankan agar saiz pinggang yang melebihi 45” tidak memakai baju langsing ini.
Set baju langsing Zirana tidak sama dengan koset mewah yang lain. Baju langsing Zirana ini tidak mempunyai tali, zip, butang atau sebarang ikatan. Cara pemakaian baju langsing Zirana ada dinyatakan di dalam laman web ini.
Fabrik baju langsing Zirana ini lembut, menyerap peluh dan selesa dipakai. Fabrik baju langsing ini akan mengikut liuk lentuk tubuh badan apabila dipakai.
Set baju langsing Zirana ini dilengkapi dengan sinar infra merah jauh. Ia dapat membantu para wanita atau lelaki melancarkan peredaran darah. Sinar infra merah jauh  ini merupakan teknologi daripada Jepun. Baju langsing Zirana ini dilihat oleh wanita Jepun sebagai teman karib. Mereka menjadikan baju langsing ini sebagai baju dalam mereka.
Baju langsing Zirana ini dapat membantu wanita melangsing dan menurunkan berat badan. Untuk wanita yang sentiasa ingin mengekalkan bentuk tubuh badan yang cantik, baju langsing Zirana ini sungguh sesuai dipakai. Untuk persediaan sebelum kahwin, baju langsing Zirana ini sungguh sesuai untuk mengekalkan bentuk tubuh dan untuk merasa lebih yakin.
Pancaran infra merah jauh merupakan sumber tenaga bagi benda-benda hidup. Ia mempunyai kesan-kesan penembusan, penyerapan dan resonans dengan benda-benda hidup. Ia menggunakan haba dalam pengaktifan molekul-molekul air di dalam badan disamping mengaktifkan sel-sel dalam tisu-tisu yang menghasilkan enzim-enzim untuk mencapai kesan janaan semula. Selagi terdapat suhu, ia akan membebaskan tenaga gelombang magnetik inframerah jauh yang mana menyediakan tindakan haba untuk menggalakkan metabolisme, peredaran darah dan pengumuhan sisa bahan.
Secara umumnya kita kurang terdedah dengan sinaran matahari yang mana akan menyebabkan tubuh kita tidak menyerap pancaran infra merah jauh ini. Dengan baju langsing Zirana ini, tubuh kita akan terdedah dengan pancaran infra merah jauh ini.Antara fungsi-fungsi utama baju langsing Zirana ini ialah
1)
  Melangsingkan badan dengan lebih mudah dan ekonomi
Baju langsing Zirana ini boleh dijadikan sebagai pakaian dalam. Secara tidak langsung, dengan pemakaian baju langsing ini secara berterusan akan menyebabkan badan kita akan mengikut bentuk baju langsing ini.


2)  Menegangkan pinggul
Gabungan pemakaian panties dan long girdle set Zirana ini memudahkan pinggul ditegangkan. Untuk kesan yang maksimum selalulah bersenam dengan memakai baju langsing Zirana ini.


3)  Membakar lemak berlebihan
Lemak daripada badan dapat dibakar secara beransur-ansur. Ini kerana kesan daripada sinar infra merah jauh ini membolehkan peredaran darah kita menjadi lancar. Amalkan senaman yang teratur untuk kesan yang maksima.


4)  Pengumuhan toksik
Toksik dapat dikeluarkan daripada tubuh melalui perpeluhan, air kencing dan najis. Dengan pemakaian baju langsing Zirana ini, peredaran darah menjadi lancar dan proses perkumuhan ini mudah berlaku dan toksik dapat dikeluarkan.


5)  Meningkatkan peredaran darah
Sinar infra merah jauh ini dapat melancarkan peredaran darah kita. Senaman yang teratur dapat meningkatkan lagi peredaran darah kita.


6)  Melegakan sembelit
Sistem peredaran darah yang baik memudahkan proses perkumuhan. Ini secara tidak langsung akan menghindarkan diri kita daripada sembelit apabila memakai baju langsing Zirana ini.


7)  Melegakan sakit pinggang
Baju langsing Zirana ini dapat membetulkan postur badan kita. Dengan postur badan yang baik, sakit pinggang dapat dikurang dan dihilangkan.


8)  Mencegah kuman
Baju langsing Zirana ini dilengkapi dengan agen penyahkuman. Walau bagaimanapun, sekiranya baju langsing ini tidak dijaga dengan baik kuman masih dapat menghinggapi baju langsing ini.


9)  Membentuk tubuh badan secara semulajadi
Bentuk tubuh badan akan menjadi langsing dan cantik dengan pemakaian baju langsing Zirana ini.


10)   Mengurangkan keletihan
Apabila peredaran darah menjadi lancar, kita juga akan sentiasa segar dan akan mengurangkan keletihan

BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA,  

PUAN SITI @ SMS DI TALIAN 012-5790247.
@
www.mamasitibeautyshop@gmail.com
www.figureup@gmail.com
PENGEDAR AMAT DIALU-ALUKAN
Lagi banyak belian lagi jimat anda dapat..........

1 ulasan:

  1. kalo berat 95 kg keatas sesuai pakai set yang mana ye?

    BalasPadam

Terima Kasih Atas Ulasan Anda.

SILA HUBUNGI SAYA

ORDER FORM

Name:
Email Address:
No.Telefon
Jenis Produk
Alamat

This online form was provided by Freedback.

Pengikut